Fotoshoot

Leg je persoonlijkheid in de foto door het kiezen van een locatie die bij jou past.  Houdt bij het kiezen van een pakket rekening met de locatie. Moeten we ver lopen of is alles snel toegankelijk? Hou ook rekening met de eventuele kosten van entree. Overleg bij twijfel, dit voorkomt misverstanden.

Fotoshoot

Mooie kinderfoto
Mooie kinderfoto

Voor de fotoshoot…

…hebben we contact, bespreken we jouw wensen wat betreft locatie en invulling van de fotoshoot. Als we de fotoshoot buiten doen hou ik de weersvoorspellingen in de gaten, zodat het geen slecht weer is op de dag van de fotoshoot. Ook tijdens deze gesprekken kunnen we goed kijken welk pakket het beste bij je past.
Er is een pakket van een half uur en een pakket van een uur.

Tijdens de fotoshoot…

…gaan we lekker ontspannen fotograferen! We kletsen ondertussen over van alles en nog wat, en ik geef hier en daar aanwijzingen, maar ook eigen initiatieven zijn welkom. Het allerbelangrijkste is dat jij je op je gemak voelt en het naar je zin hebt, want dat zie je terug in de foto’s!

Na de fotoshoot…

…ga ik aan de slag met het uitzoeken en nabewerken van de foto’s. Gewoonlijk heb ik binnen één à twee dagen een sneak preview op mijn facebookpagina, zodat u deze kunt delen met familie en vrienden. Na ongeveer een week heb ik alles nabewerkt, dan ontvangt u een link per mail naar een afgeschermde Flickr pagina. Daar staan dan alle foto’s. Deze kunt u dan downloaden. Je kunt via deze pagina ook heel gemakkelijk de rest van de foto’s met je familie en vrienden, of op Facebook of Twitter, delen.

Als je toch nog net iets anders wil met een foto, laat dit dan weten. Dan ga ik hier mee aan de gang. Als alle foto’s naar wens zijn, brandt ik alles op een cd en stuur deze naar je toe.

Als uw wil kan ik  tegen een meerprijs de foto’s aanleveren in een mooi album.